Over ons

Als onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur hebben we ervaringen met starters, doorstromers, mkb ondernemers, belegginshypotheken en financiering van bedrijfspanden. We nemen de tijd om alles goed uit te voeren, maar kunnen indien nodig supersnel schakelen.

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend!

Wij zijn een professioneel én onafhankelijk financieel adviesbureau.

Waarom kiezen voor Spot Hypotheken?

Snel: SPOT Hypotheken maakt gebruik van een snel en efficiënt hypotheekproces, waarbij we moderne technologie en online tools integreren om het aanvragen en afhandelen van hypotheken gemakkelijk en snel te maken. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening tegen een scherp tarief aanbieden aan onze klanten.

Persoonlijk: SPOT Hypotheken legt de nadruk op het begrijpen van de individuele behoeften en doelen van elke klant, om zo op maat gemaakte hypotheekoplossingen te kunnen bieden.

Onafhankelijk: SPOT Hypotheken biedt onafhankelijk hypotheekadvies, wat betekent dat we geen belangen hebben bij specifieke hypotheekverstrekkers en dus objectief kunnen adviseren over de beste opties voor onze klanten.

Transparant: SPOT Hypotheken volgt een transparante werkwijze bij het afhandelen van hypotheekaanvragen, waarbij klanten stap voor stap worden geïnformeerd over het proces en de voortgang van hun aanvraag.

Ons Team

Roy Bekkink

Adviseur

Cees Jan de Jager

Adviseur