Een Woning Kopen voor de Verhuur

Een solide basis voor jouw zakelijke ambities - Hypotheken voor bedrijfspanden bij Spot Hypotheken.

Bij Spot Hypotheken begrijpen we dat een bedrijfspand essentieel is voor het realiseren van jouw zakelijke doelen. Of je nu een start-up bent die een eerste locatie nodig heeft, of een gevestigd bedrijf dat wil uitbreiden, wij staan voor je klaar met onze expertise op het gebied van bedrijfshypotheken.


Ons ervaren team van hypotheekadviseurs begrijpt de complexiteit van het zakelijke vastgoedlandschap en kan je helpen de juiste financieringsoplossing te vinden die past bij jouw specifieke behoeften en doelen. We begeleiden je door het hele proces, van het bepalen van de maximale leencapaciteit tot het vinden van de beste voorwaarden en rentetarieven.


Of het nu gaat om een kantoorpand, een winkelruimte of een industrieel complex, wij hebben de kennis en het netwerk om jou te ondersteunen bij het verkrijgen van de juiste hypotheek voor jouw bedrijfspand. Samen zorgen we ervoor dat jouw zakelijke dromen werkelijkheid worden.


Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze deskundige adviseurs. Bij Spot Hypotheken streven we ernaar om jouw bedrijf te helpen groeien door middel van solide financiƫle oplossingen. Jouw succes is onze prioriteit.


Als je een hypotheek aanvraagt met de bedoeling de woning te gaan verhuren, dan zijn geldverstrekkers hier terughoudend in. Een hypotheek is eigenlijk alleen voor woningen waar je daadwerkelijk gaat wonen bedoeld. Hiermee is het niet mogelijk om beleggingspand te financieren. Ben je van plan de woning te verhuren, zonder dit met de geldverstrekker te overleggen, dan kan dit consequenties hebben. Als de geldverstrekker namelijk ontdekt dat je je niet aan de afspraken houdt, dan is de hypotheek direct opeisbaar. Wat houdt dit in? Je zult de hypotheek direct moeten aflossen en als je dit niet kan, dan zit er niets anders op dan de woning direct te moeten verkopen.

Het kan zijn dat je een woning hebt gekocht, je woont er jaren, maar op een later moment wil je de woning verhuren. Dit is, afhankelijk van de geldverstrekker, soms wel mogelijk. De geldverstrekker wilt dan wel precies de achterliggende redenen weten waarom dit nodig is.

Wil je een woning kopen voor de verhuur, dan bestaan er zeker mogelijkheden om dit te realiseren. We maken bij de bank kenbaar dat het de bedoeling is de woning te verhuren. Met de bank spreken we dan een rentepercentage, renteperiode en aflossingsschema af. En als de bank akkoord gaat, dan is het mogelijk om een beleggingspand te financieren. Deze speciale hypotheken noemen we ook wel een verhuurhypotheek.

De maximale financiering is afhankelijk van de locatie en of het object courant is en kan oplopen tot 80% van de marktwaarde in verhuurde staat. Er zijn verschillende geldverstrekkers die een verhuurhypotheek aanbieden, ieder met hun eigen voorwaarden en condities.

Wil je een beleggingspand financieren? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij. Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

3p

Gratis Kennismaking

Kom bij ons langs voor een gratis kennismakingsgesprek om je persoonlijk financieel advies te geven. Natuurlijk kan dit online!

Afspraak maken

arrow_forward
calculate

Hypotheek Berekenen

Met onze online tool kun je eenvoudig je maximale hypotheek berekenen.

Bereken uw Hypotheek

arrow_forward
savings

Actuele Rentestanden

Bekijk de actuele rentestanden. Dit wordt door ons dagelijks bijgewerkt.

Bereken Actuele Rentestanden

arrow_forward