Een hypotheek aanvragen als ondernemer

Door het vaak flexibele inkomen van de ondernemer is het hypotheekproces vaak iets complexer. Spot Hypotheken helpt je hierbij.

Wanneer je een hypotheek wilt afsluiten wordt er gekeken naar je inkomen. Als ondernemer heb je geen vast inkomen. Vandaar dat we naar het gemiddelde resultaat van je onderneming of winstaandeel van de afgelopen 3 jaar kijken. Dit noemen we ook wel je toetsinkomen. Wanneer het gemiddelde van de afgelopen 3 jaar hoger is dan het inkomen uit het laatste jaar dan wordt er gekeken naar het inkomen van het afgelopen boekjaar. Het is ook mogelijk, onder bepaalde voorwaarden, om een hypotheek te krijgen als je korter dan 3 jaar ondernemer bent.

Naast het inkomen zijn er ook nog andere zaken die een rol spelen bij het verkrijgen van een hypotheek als ondernemer. Daarom maken we ook een grondige analyse van je cijfers zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ben je benieuwd wat je mogelijkheden zijn voor een hypotheek? Onze adviseur zoekt het graag voor je uit. Ook kan hij je meer vertellen over de precieze voorwaarden.

3p

Gratis Kennismaking

Kom bij ons langs voor een gratis kennismakingsgesprek om je persoonlijk financieel advies te geven. Natuurlijk kan dit online!

Afspraak maken

arrow_forward
calculate

Hypotheek Berekenen

Met onze online tool kun je eenvoudig je maximale hypotheek berekenen.

Bereken uw Hypotheek

arrow_forward
savings

Actuele Rentestanden

Bekijk de actuele rentestanden. Dit wordt door ons dagelijks bijgewerkt.

Bereken Actuele Rentestanden

arrow_forward