Particulier

Het kopen van een huis is voor veel mensen de grootste aankoop die zij in hun leven doen. Om een woning te kunnen kopen is vaak veel geld nodig. Daarom zal je meestal een hypotheek nodig hebben. Ben je een starter op de woningmarkt of heb je al eerder een huis gekocht? Bij Spot Hypotheken vinden we het belangrijk dat je een hypotheek afsluit die volledig is afgestemd op je persoonlijke situatie. Een hypotheek aanvragen vraagt immers altijd om maatwerk.

Het kiezen van de juiste hypotheekvorm

Wanneer je een woning koopt is het gebruikelijk om een hypotheek af te sluiten en daarmee je woning te financieren. De hypotheek betaal je gedurende de looptijd weer terug aan de geldverstrekker. Daarnaast betaal je ook rente over dit bedrag. We kijken samen met je wat de juiste hypotheekvorm is. De hypotheekvorm bepaalt de wijze waarop de lening wordt afgelost.

Sinds 1 januari 2013 zijn de regels veranderd waarbij je voor hypotheekrenteaftrek in aanmerking komt als je volgens een vast schema aflost zoals bij een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Heb je voor 2013 al een huis gekocht dan kun je te maken krijgen met verschillende overgangsregelingen. Wanneer je onder het overgangsrecht valt dan kan je andere hypotheekvormen zoals een spaarhypotheek of een aflossingsvrije hypotheek nog (fiscaal) voortzetten. We houden met alle situaties rekening en helpen je graag bij het vinden van de beste hypotheek.

Hypotheek aanvragen

Naast het kiezen van de juiste hypotheekvorm zorgen we bij je hypotheekaanvraag ook voor de meest gunstige voorwaarden. Wil je een scherpe lage rente of juist meer mogelijkheden en flexibiliteit? Waar je ook voor kiest een hypotheek aanvragen is altijd maatwerk, ook als je in loondienst bent. Bij Spot Hypotheken ben je aan het juiste adres voor een hypotheekaanvraag. Bel of mail ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

3p

Gratis Kennismaking

Kom bij ons langs voor een gratis kennismakingsgesprek om je persoonlijk financieel advies te geven. Natuurlijk kan dit online!

Afspraak maken

arrow_forward
calculate

Hypotheek Berekenen

Met onze online tool kun je eenvoudig je maximale hypotheek berekenen.

Bereken uw Hypotheek

arrow_forward
savings

Actuele Rentestanden

Bekijk de actuele rentestanden. Dit wordt door ons dagelijks bijgewerkt.

Bereken Actuele Rentestanden

arrow_forward

Ons Proces

Stap 1: Bereken Zelf

Bereken met onze handige rekentools je maximale hypotheek en bijbehorende maandlasten.

calculate

Stap 1:

Bereken Zelf

question_answer

Stap 2:

Kenningsmakings gesprek

house

Stap 3:

Hypotheekadvies Gesprek

assignment

Stap 4:

Hypotheekofferte

fact_check
location_on

Stap 5:

Afspraak bij de Notaris